Прийшла осінь. Деякі продукти стали дорожчати, а ось сезонні навпаки, поки що стають дешевшими. Огляд цін на одеських і львівських ринках, де найвигідніше.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки новому сюжету на телеканалі 1+1 у програмі "Твій день". Там ведучі та журналісти розповідають регулярно про останні новини країни, а також діляться різними порадами.
Цього разу вони вирішили порівняти ціни на львівських та одеських ринках, щоб розповісти, де найдешевше, і що пропонують споживачам.
В Одесі, наприклад, сало домашнє продають по 150 гривень, свиняча шия 200 гривень, кефаль по 130 гривень, оселедець - 85 гривень за кілограм. Далі чоловік перейшов до овочів.
Ось, картопля, морква, буряк і цибуля по 12 гривень, за часник просять вже 85 гривень, помідори - 45 гривень, капуста і зелень - 10 гривень, огірки - 35 гривень.
З'явилися на ринку і мандарини, і поки що за них просять 60 гривень. Виноград продають за 55 гривень, яблука від 15 до 18 гривень. Це були ціни, які зараз актуальні в Одесі.
Далі глядачка вирішила показати, за скільки продають ті ж продукти вже у Львові.
- Морква - 15 гривень;
- Буряк - 15 гривень
- Цибуля - 15 гривень;
- Часник-50 гривень;
- Капуста-30 гривень;
- Огірки-35 гривень;
- Жовтий і червоний перець - 25 і 35 гривень;
- Яблука - 18 гривень;
- Виноград від 45 до 55 гривень за кілограм.
Що стосується м'яса - інформації дівчина не надала, однак, можна помітити, що ціни хоч і відрізняються, але не значно.
Нагадаємо, соняшникова олія знову подорожчає для українців
Раніше Знай писав, як заощадити на продуктах, щоб мати гроші на комуналку.
Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн.