Важливим фактором є резорбція кісткової тканини, яка розвивається з віком.

Гінеколог-ендокринолог Тетяна Осауленко спеціально для Сlutch розповіла про те, чому після 35 років тіло жінки і її обличчя можуть різко змінюватися: з'являються зморшки, "пливе" овал обличчя і обвисає груди.

гінеколог-ендокринолог Тетяна Осауленко. Фото: Clutch

"З віком жінки починає знижуватися гормональна насиченість, тобто зменшується кількість статевих гормонів. І такий гормон, як естроген, відповідає за формування і синтез колагену.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відомо, колаген дуже важливий білок, який відповідає за структуру шкіри, за її еластичність і пружність. Відповідно, коли починає знижуватися кількість колагену - з'являються заломи, зморшки. І ніхто не скасовував момент гравітації. Всі ми живемо на Землі, є гравітація. Все, на жаль," пливе " вниз.

Також важливим фактором є резорбція кісткової тканини, яка розвивається з віком. Тобто, по суті кісткова тканина розчиняється, і це дуже змінює риси і каркас особи.

Якщо ми говоримо про груди, то в цьому випадку роль відіграє наявність вагітності, годування грудьми, постава. При сидячій роботі дуже часто погіршується постава і груди теж змінює свою форму", - повідомила лікар.

Також Знай повідомляв, що у дітей відмовляють нирки: експерти залізли у водогін українців і обімліли. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров'я людини.