Те, що ми п'ємо, впливає на стан здоров'я кожного. Як відомо, стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості харчів, а також питної води.

Тож забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Мільярди вірусів і бактерій у воді призводять до спалахів епідемій, інфекційних захворювань, а токсичні речовини – до масових отруєнь. Про це йдеться у репортажі Телекомпанії М-студіо.

Як говорять медики, вода, яку ми споживаємо вдома з кранів взагалі не відповідає стандартам якісної питної води. А переконатися, що вода у кранах дійсно не є найвищої якості може чи не кожен.

вода з крана
вода з крана

Лікар ультразвукової діагностики Вікторія запевняє, найбільше від поганої якості води страждають наші нирки. У результаті люди хворіють на ниркові хвороби. А особливо вразливою категорією населення є діти.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте, погана вода не вирок і цю проблему все-таки можна вирішити. Зазначається, що для того аби пити якісну воду, обов’язково варто вдома її фільтрувати.

Також хибною є думка, що пляшкова вода буде 100% хорошої якості. Саме тому з метою попередження негативного впливу питної води на стан здоров'я фахівці рекомендують для пиття використовувати тільки кип'ячену або очищену та мінеральну воду.

Нагадаємо, українцю впарили "безсмертний" сир: терміну придатності не виявлено. У "Сільпо" покупцю хотіли продати сир з підозрілою етикеткою

Як повідомляв портал "Знай.ua", трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року. Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій і пояснили, хто скільки отримає вже найближчим часом

Також "Знай.ua" писав, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Українцям детально пояснили, хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні, який вже встиг налякати багатьох суттєвим здорожчанням тарифів на комунальні послуги