Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода в Україні в середу, 13 жовтня. До нас прийде циклон, який вижене з території країни антициклон.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються новини Про зміну синоптичної ситуації.

Прийде циклон з південного заходу, і тим самим принесе дощі в Черкаську, Миколаївську, Херсонську, Дніпропетровську області, а також в Крим.

Волога погода в прикарпатських областях, в Карпатах навіть зі снігом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Київській, Житомирській, Чернігівській та Вінницькій областях велика ймовірність щільних хмар, ніж дощів. Температура повітря прогріється до 8-12 градусів тепла, а ось на Сході і Запоріжжі і зовсім до 18 градусів тепла.

Погода в Україні 13 жовтня, фото: Facebook 12 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 13 жовтня, фото: Facebook 12 жовтня, фото: Facebook

Саме ця частина України опиниться в теплому секторі циклону. Опадів там не передбачається, хіба що сильний вітер.

До Києва прийде типова для осені хмарність, а ось про опади сказати складніше. Начебто циклон і застане трохи, однак, істотних дощів поки що не передбачається. День у столиці буде холодним, як і ніч. В середньому 9-11 градусів тепла.

Погода в Україні 13 жовтня, фото: Facebook 12 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 13 жовтня, фото: Facebook 12 жовтня, фото: Facebook

"А тим часом передаємо всім гарячий привіт, хто зараз відпочиває на оксамитових пляжах і теплих морях!)) "- йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь