У Житомирській області комбайн зіткнувся з поїздом. Про це повідомляє Фейсбук-портал Укрзалізниці.

Подія трапилася на переїзді Фастів-Житомир. Як стверджує прес-служба Укрзалізниці, зіткнення спровокував водій комбайна.

За попередньою інформацією, водій сільськогосподарського автотранспорту проігнорував правила дорожнього руху та виїхав на нерегульований переїзд, де на той час наближався пасажирський поїзд №141 Бахмут - Львів
, - повідомляють вони.

ДТП призвело до того, що було пошкоджено шість вагонів і локомотив поїзда. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

Пошкоджений вагон. Фото: Фейсбук-група Укрзалізниці.

З початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Раніше повідомляли, зліт не туди: птах підпалив літак прямо на ходу-турбіни в диму, а люди в паніці. Птах, яка застрягла в двигуні, спровокувала його зупинку і пожежу. Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістів місцевого телеканалу FOX 29.

Як повідомляв Знай.uа, пасажирка розгулювала по аеропорту в бікіні і масці - "коли опівдні у вас вечірка біля басейну...".

Знай.uа писав, під Москвою військовий літак загорівся під час польоту і впав у ліс: полум'я і дим охопили все навколо.