Українців не пустять у транспорт без ковід-сертифікатів: Кабмін встановив жорсткі обмеження

З 21 жовтня (четверг) у всіх зонах, включаючи жовту, помаранчеву і червону, пасажири, водії і пілоти будуть зобов'язані мати при собі сертифікат про вакцинацію або ж документ, що підтверджує наявність щеплення проти коронавірусу (COVID-19). До цього списку додається негативний ПЛР-тест або ж експрес-тест на антиген.

"Це тільки міжобласні перевезення. Без паніки. У маршрутках / метро це буде колапс, якщо кожного почнуть перевіряти", " цікаво, а тварин теж скоро прищеплювати почнуть? Або для початку намордники з ватою змусять одягати?", - пишуть користувачі в Інтернеті, реагуючи на ці зміни.

Скрін, відео YouTube маршрутка
Скрін, відео YouTube маршрутка

"Ірку люблю, але...": як Білик ледь не зруйнувала шлюб Олі Полякової

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Оля Полякова згадала історію, яка пов'язана з Іриною Білик. Жінка була в компанії свого продюсера Михайла Ясинського і одного політика. Там була Ірина Білик, яка вирішила розповісти чоловікові "королеви ночі" про це прямо на світському заході.

"А Оля ваша, була там-то там-то" - почала розповідати Вадиму Полякову Ірина Білик. Він був в курсі того, що відбувається, тому, ніяк не відреагував, однак, ця ситуація запам'яталася їй надовго.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

Працювати до немочі? Пенсіонерам дали поради, як не втратити роботу через вік

Літні люди можуть працювати стільки ж, скільки і інші громадяни. За зверненням працівника поважного віку роботодавець може встановити неповний робочий день або неповний робочий тиждень, зарплата буде залежати від відпрацьованих годин або від виробітку.

Робота в нічну зміну і понаднормово допустима, якщо це не зашкодить здоров'ю працівника. При необхідності працівника похилого віку можуть відправити на перекваліфікацію або перепідготовку.

Пенсіонер. Фото: Мінфін.
Пенсіонер. Фото: Мінфін.
Пенсіонер. Фото: Мінфін.

Павло Зібров "забув" про дружину заради Анни Трінчер в короткій спідниці: вусики тремтять, ноги танцюють

Зараз чоловік знову опинився поруч з молоденькою красунею, зі своєю підопічною Анною Трінчер. Їх появи разом давно не викликають якогось здивування. Анна Трінчер світиться біля Павла Зіброва і всіляко намагається привернути до себе увагу, щоб побудувати прибуткову зоряну кар'єру і збільшити число шанувальників.

Вони разом вирішили пройтися в сповільненій зйомці. Анна - в короткій спідниці, топі і пальто, демонструючи витонченість своєї фігури. Павло постав у скромних джинсах, сорочці та осінній куртці.

В Україні знову подорожчали хліб, масло та інші продукти: як змінилися ціни за 8 років

Виходить, що зовсім скоро, найпопулярніший серед українців продукт може стати значно дорожче-відразу на 10-25%. Всьому виною надмірно висока ціна на газ, яка виросла відразу в сім разів.

У соціальній мережі TikTok також вирішили показати, як зросли ціни в Україні всього за 8 років, з 2013 року.

За літр соку тоді в магазині просили 5 гривень, а через 8 років вже практично 27. Різниця значна.
За кетчуп віддавали в середньому 3 гривні, а кілограм ковбаси - 14-20.
Сильно піднялися в ціні і оливки. 6,50 проти 35-40 гривень зараз. Консерви тоді по знижці були 4,70.
Зубна паста 5,85, а зараз на ці гроші навіть у громадському транспорті не можна проїхати.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube