Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Каті Осадчій про те, що його дочка не хоче другого терміну батька. Відповідне відео з'явилося на каналі Світське життя.

Володимир Зеленський зайняв пост глави держави в 2019 році, поки туманно відповідає на питання журналістів з приводу другого терміну. Глава повідомив, що він вважає за краще виконати все обіцяне українцям під час передвиборної кампанії під час першого терміну президентства.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

А після цього поїде відпочивати. За його словами, народ повинен вирішити, чи варто Володимиру Зеленському займати цю посаду вдруге.

Під час церемонії нагородження в Трускавці український президент відкрив завісу таємниці. Виявляється, його старша дочка просить не балотуватися на вибори 2024 року. Причина в тому, що вся сім'я і рідні відчувають ряд незручностей через Президентство і змушена вдаватися до послуг охорони.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дочка піднімає цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на цей термін. Як би я не любив свою дочку, це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити і тільки від цього
, - зазначив він

При цьому його дочка збирається вступати в цьому році до вузу за спеціальністю "Міжнародна економіка".

Нагадаємо, Олена Зеленська "пофестивалила" заради незрячих: Україна - країна талантів

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський заборонив легалізувати криптовалюту в Україні

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих предків під час Другої світової війни: "Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного"