За останні кілька місяців сильно почастішали скарги українців на роботу терміналів одного з найбільших українських банків. Справа в тому, що "залізні роботи" часто дають збій. Через це українці втрачають час і гроші, годинами, а то й цілими днями чекаючи на відгук від терміналу.

Цього разу схожа історія сталася в місті Бахмут (колишній Артемівськ) Донецької області. Тут українка відкривала депозит у валюті, почала вносити суму, а термінал не зарахував готівку.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Приватбанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"28.09.2021 р. в терміналі Відділення ПриватБанку, що знаходиться за адресою Донецька область м. Бахмут Горбатого 49. Відкривала доларовий депозит. Гроші вносилися через термінал. Термінал не прийняв всю суму.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Подалася заявка на гарячу лінію. Банк пише, що запит відхилено. Але гроші вносилися реально. Є три свідки (працівники банку), які допомагали вносити гроші. Коли телефоную на гарячу лінію, там кажуть, що відкрито купу заявок. Але я подавала на той момент всього дві.", - повідомляє українка.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

Для справедливості важливо зазначити, що співробітники банку надали офіційну відповідь, але позбавлену ясності для тих, хто його прочитає: "Добрий вечір! Йдемо в особисті повідомлення, щоб уточнити контакти і докладніше розібратися в ситуації".

Раніше повідомляли, шахраї в Приваті, Ощаді та Mono: як українцю вберегти свої гроші на карті банку.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт "ПриватБанку" розповів, як шахраї взяли на літню матір кредит у 17 тисяч гривень: "Робити нічого...".

Знай.uа писав, рахунок українця в "ПриватБанку" потрапив в блок через перевірку документів: "Гроші зняти не можу".