Директор спеціалізованої школи № 210 в Києві Дмитро Ламза, який також відомий своєю участю в кулінарному телешоу "МастерШеф", продовжує боротьбу з примусовою вакцинацією педагогів.

Він подавав позов до суду, на Кабмін, якийсь час назад, а тепер з'явилася інформація, що суд успішно зареєстрував його. Дмитро хоче дозволити дітям відвідувати навчальні заклади, де вакциновані менше 80% персоналу. Про це повідомляється у пресслужбі Окружного адміністративного суду Києва.

Дмитро Ламза
Дмитро Ламза

"Позивач просить скасувати постанову Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 (у редакції від 24.09.21) "про встановлення карантину та введення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" у частині, що стосується відвідування навчальних закладів здобувачами освіти", - йдеться на сайті.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Це стосується постанови, де йдеться про заборону відвідування навчальних закладів, в яких вакциновано менше 80% працівників. У кожного представника школи повинен бути сертифікат про вакцинацію або ж негативний результат ПЛР-тесту, який слід оновлювати кожні 72 години.

Але як тільки Регіон опиняється в "червоній" зоні — ця вимога стає обов'язковою для кожного працівника. А ось Дмитро Ламза вважає, що такі дії мають дискримінаційний характер.

Нагадаємо, зірка Мастершеф Дмитро Ламза пішов до суду через вакцинацію вчителів: "Будемо захищати права"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Зеленська похвалилася новим меню в школах, але нарвалася на критику: "Самі їжте без солі і цукру"

Також Знай.ua писав, батьки запропонували змінити навчання в школах: менше уроків, дозвіл на гаджети та інші ідеї