Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 10 жовтня.

Давно не секрет, що коли наступають — НБУ виставляє вартість валют відразу на кілька днів, починаючи від п'ятниці до понеділка, включно. Перші три дні зберігаються одні й ті ж значення, і тільки з початку тижня цифри вже зовсім інші.

Наприклад, головна європейська валюта ще в четвер перебувала на рівні 30,4135. Це дуже приємний результат, бо в якийсь момент Євро міг підступити досить близько до кордону 32 гривень. Як виявилося, європейська валюта подорожчала на дві копійки на п'ятницю і вихідні, включаючи неділю — 30,4378 грн.

Долар США теж дивує настільки, наскільки це взагалі можливо. Останні дні рівень американської валюти прекрасний для українців, які не приховують посмішки на обличчях. З доларом не сталося того ж, що з євро. Валюта стала ще дешевшою, ніж у четвер, 8 жовтня. Тоді її вартість становила 26,3503, а зараз — 26,3314 грн.

Далі йде польський злотий, який є десь на невпевненому рівні, але все ж змінюється і зараз у бік подорожчання, на цілих 7 копійок — 6,6979 грн за одну одиницю. А ось російський рубль десь на рівні 3,6612 грн за 10 одиниць валюти РФ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Курс валют Нацбанку на 10 жовтня.

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2633,14 гривень (-0,75 грн).

100 євро - 3043,78 гривень (+4,85 грн).

Курс валют на 8 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 8 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 9 жовтня сплутає карти долару, поки євро тримає оборону: гривня в передчутті

Як повідомляв Знай.ua, долар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші