Пенсіонерам, дітям до 18 і важко хворим відправлять помічників додому: простягають, приготують і позалицятися

Українцям вирішили нагадати про таке поняття соціальної послуги, як"догляд на дому". Громадянам доступно пояснили, хто ж має на неї право і з чого необхідно починати, щоб отримати її. У Мінсоцполітики заявили, що" відходом на дому " забезпечуються громадяни України, які не можуть самостійно себе обслуговувати. При цьому не має значення, це часткова втрата соціальних навичок або повна.

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства соціальної політики України в мережі Facebook.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Slavia оперативно почала підбирати заміну Дзідзьо: "Шукаю того, хто..."

Колишня дружина українського співака Михайла Хоми, відомого як Дзідзьо, співачка Slavia, яка зараз активно розвиває свою музичну кар'єру, замовила свій портрет, щоб повісити в квартирі.

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

Про це артистка розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 23 тисячі читачів. Співачка продемонструвала красиву картину, на якій вона позує у вишуканій білій сукні.

Українців не пустять у транспорт без ковід-сертифікатів

Настали осінні холоди, а значить і сезон хвороб. Кількість хворих зростає, а це вимагає знову посилити карантинні заходи. Серед перших міст, де такі зміни необхідні, виявився Мелітополь.

Громадський транспорт, кадр з відео
Громадський транспорт, кадр з відео

Запорізька область переходить на" помаранчевий " рівень карантинних обмежень. Заклади, в яких вакциновані не всі співробітники, не зможуть функціонувати. А відвідувачі повинні мати при собі ковід-сертифікати.

Помер нардеп Андрій Поляков

Повідомляється, що в Києві о 2:10 поліція зупинила таксі, в якому був Антон Поляков, за порушення правил дорожнього руху. На задньому сидінні авто бачив нардеп, який себе вже погано почував. За попередньою інформацією, він був або п'яний, або під наркотиками.

Антон Поляков (фото прес-служба депутата)
Антон Поляков (фото прес-служба депутата)

На місце події поліцейські викликали швидку, але врятувати йому життя не вийшло.

Смерть Полякова підтвердила депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Маша Полякова перетворилася на демоницю: мама злякається

Цього разу Маша вирушила в салон краси, за послугами фахівця з фарбування волосся, у супроводі своєї відданої аудиторії. 16-річна дівчина показала весь процес оновлення волосся майстром, але вирішила не відкривати всі карти відразу і не розповідати про обраний відтінку фарби, щоб як слід заінтригувати глядачів.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Короткі ролики в Insta Stories Маша записувала з використанням маски, яка зробила її очі різного кольору, намалювала китайські ієрогліфи на обличчі і навіть начепила маленькі демонічні ріжки.

Леся Нікітюк розсекретила таємничого коханого : "Я так довго мовчала"

"Я так довго мовчала..." Леся Нікітюк назвала ім'я коханого. Інтрига року",- йдеться в написі до фотографії, на якій вона позує поруч зі своїм колегою - відомим українським телеведучим, шоуменом і активістом Сергієм Притулою.

Леся Нікітюк і Сергій Притула, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк і Сергій Притула, instagram.com/lesia_nikituk

Як повідомив Новий Канал, прямо під час ефіру шоу " Хто зверху?"Леся Нікітюк зізналася, що має почуття до свого колеги