Помер народний депутат Антон Поляков. Відомо, що йому стало погано під час поїздки в таксі.

Про це повідомила народний депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина, голова підкомітету з питань вищої освіти у себе в Telegram.

Так, стало відомо, що в ніч, 8 жовтня помер народний депутат. Повідомляється, що в Києві о 2:10 поліція зупинила таксі, в якому був Антон Поляков, за порушення правил дорожнього руху. На задньому сидінні авто сидів нардеп, який себе вже погано почував.

Антон Поляков (фото прес-служба депутата)
Антон Поляков (фото прес-служба депутата)

"Жахливий ранок! Сьогодні вночі о 2:45 помер народний депутат Антом Поляков. Стало погано в таксі. Співчуття рідним і близьким", - написала народна депутатка від "Слуги народу" Юлія Гришина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Правоохоронці викликали на місце події бригаду швидкої допомоги, але врятувати йому життя не вийшло. На момент смерті йому було 33 роки.

Зараз поліція проводить необхідні слідчі дії, тіло нардепа буде направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити причини смерті. Всі причини та обставини події встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадавши, що помер музикант групи The Rolling Stones Чарлі Уоттс: тарабанив як Бог. Зупинилося серце барабанщика британського гурту The Rolling Stones Чарлі Уоттса. Йому було 80 років

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай.uа, померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців