Помер барабанщик всесвітньо відомої групи The Rolling Stones Чарлі Уоттс.
Про це повідомила газета The Sun.
Так, стало відомо, що зупинилося серце барабанщика британської групи The Rolling Stones Чарлі Уоттса. На момент смерті йому було 80 років.
Варто відзначити, що музикант помер через кілька тижнів після операції на серці. Незадовго до смерті стало відомо, що він пропустить запланований тур групи. Він грав у складі групи The Rolling Stones з 1963 року.

Помер барабанщик Rolling Stones Чарлі Уоттс
Помер барабанщик Rolling Stones Чарлі Уоттс

Відзначимо, що в ранні роки Уоттс регулярно грав з "Blues Incorporated". Вже в середині 1962 він вперше зустрів Брайана Джонса, Іена Стюарта, Міка Джаггера і Кіта Річардса, які теж часто відвідували Лондонські ритм-енд-блюз клуби, але тільки в січні 1963 Уоттс дав остаточну згоду приєднатися до The Rolling Stones.
Крім суто музичної роботи Уоттс зробив внесок по дизайнерській частині в ранні записи Rolling Stones. Наприклад, в обкладинку альбому Between the Buttons.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай.uа , померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.uа писав, що син Децла зробив дивовижне визнання через роки після смерті батька: "Пила чай на його могилі". Син репера розповів про серйозні проблеми в сім'ї