Українець купив упаковку круасанів зі згущеним молоком від Одеського хлібозаводу №4, але натрапив на жорстокий обман - всередині ні грама начинки.

Після придбання і розпакування випічки, яка за фактом виявилася шматком прісного листкового тіста і без обіцяної начинки всередині, українець не став мовчати і розповів про якість пропонованої продукції в зазначеному хлібозаводі.

Покупець поспішив залишити в Telegram-каналі "Чорний список" свій негативний відгук про продукцію Одеського хлібозаводу 4, щоб уберегти інших від таких неприємних сюрпризів. Як заявив автор опублікованих фото, абсолютно всі круасани в упаковці виявилися порожніми всередині - згущене молоко просто забули покласти на етапі виробництва випічки.

Уважні користувачі соцмережі зазначили не тільки факт нестачі начинки, але і відсутність хороших і безпечних інгредієнтів у складі випічки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцям щедро впарюють пиріжки з тарганами: яблучка, вусики і огидні лапки

Нагадаємо, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Як повідомляв Знай.uа, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не запрацювала отруєння

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"