В iнтернеті з'явилося кумедне відео про те, як же відбувається контроль над дотриманням масочного режиму в київському метро.

Невідомі українці зняли на відео, як за жінкою в спортивному костюмі у вагон заходить працівник столичного метрополітену. Спочатку вона не розчула прохання вийти, потім відповіла негативно і погодилася лише тоді, коли чоловік підійшов максимально близько до неї.

Київське метро, кадр з відео
Київське метро, кадр з відео

Вона перебувала там без маски і відразу ж попросила прибрати руки, щоб вийти самостійно.

"Хоча, якщо придивитися, там ще сидить чоловік без маски, інший з маскою на підборідді, та їх чомусь не чіпали", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього працівник метро показав машиністу табличку, щоб він міг рухатися далі, а, ймовірно, п'яна жінка поцікавилася у нього — чому їй не можна поїхати у своїх справах без маски.

Метро. Фото: UBR
Метро. Фото: UBR
Метро. Фото: UBR

"Цю дівчину, мабуть, не тільки через відсутність маски попросили з вагона", "Її вигнали за неадекватну поведінку. Досить фейки метати", "Тут явно щось не те ,тому що черговий по станції не зобов'язаний контролювати дотримання масочного режиму у пасажирів!", "Видно ж, що не у відсутності маски проблема, а в неадекватній поведінці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві закриють центральні станції метро: коли і чому не працюватиме підземка

Знай.ua писав, у Києві голий псих влаштував різанину в центрі міста