Російсько-українська війна принесла нашій державі чимало втрат, у той час це розкрило чимало героїчних та безстрашних людей, які ладні на все аби захистити свою країну та побратимів.
Про це розповіли на фейсбук-сторінці "Операції обєднанаих сил".
За роки війни українцям відкрилося безліч героїчних, талановитих, вірних своїм поглядам та своїй країні людей.
Це стосується й Андрія, офіцера однієї з мотопіхотних бригад. До війни він був істориком, проте з початком російської агресії без вагань вирішив стати на захист України.
Коли Андрій став солдатом, то поставив собі за мету стати офіцером. Командири відразу помітили у хлопцеві лідерські навички та порадили йому й далі самовдосконалюватися, тому йому вдалося втілити свою мрію про офіцерство.

Андрій боронить Україну на Сході, фото з фейсбук
Андрій боронить Україну на Сході, фото з фейсбук

Андрій пішов на курси перепідготовки до Національної академії Сухопутних військ, що у Львові, а згодом й отримав первинне офіцерське звання.

"Сьогодні в Збройних Силах України є дуже багато прикладів, коли, не зважаючи на свою первинну професію та діяльність, солдати чи офіцери мають покликання вести за собою людей та бути для них справжніми командирами. Для мене життя моїх побратимів – це найголовніше, що може бути на війні. І я за них відповідаю", - каже Андрій.

Зараз Андрій разом зі своїми бойовими побратимами боронить рідну землю у складі однієї з мотопіхотних бригад на Сході України.

Також Знай повідлмляв, що путінські бойовики "підійшли" до багатьох міст на Донбасі: обстріли не припиняються, воїн ЗСУ поїхав з пораненням

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще