У мережі розповіли історію військової, Ольги Чалапчій. Вона приїхала в госпіталь до свого батька, і тоді твердо вирішила, що хоче в майбутньому стати військовим медиком.

Про це стало відомо завдяки новому матеріалу на сайті Армія inform, де регулярно публікують найактуальніші новини ЗСУ, і розповідають про цікавих особистостей.

Зараз Ользі Чалапчій всього 21 рік, а вона вже впевнено крокує у військовій формі в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна. Ця новина змушує батька витирати сльози, звичайно ж, від гордості за свою дочку.

Військова Ольга, фото: армія Інформ
Військова Ольга, фото: армія Інформ

Вона хоче стати професійний військовим медиком, адже, не з чуток знає про те, як важливо, щоб з пораненим вчасно опинився його ангел-хранитель. Таким вона і буде для когось зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли їй було всього п'ять років, то батько поїхав на фронт, і батьки всіма силами намагалися приховати це від дитини, щоб його не турбувати, однак, виявилося, що дівчина сприйняла цю новину нормально, і ніяких таємниць не було.

Військовий Олександр, фото: армія Інформ
Військовий Олександр, фото: армія Інформ

У вересні, 2014 року, після важкого поранення, батькові Олександру ампутували обидві ноги, і лікарям ледве вдалося його врятувати. Маленька Оля з мамою швидко приїхали в лікарню, де дитина зрозуміла, що в майбутньому він буде військовим медиком.

Олександр здивував лікарів, коли подарував свій інвалідний візок іншому воїну, і вже через пару місяців почав ходити на протезах.

Оля не переставала дивувати, адже їй не були цікаві зірки, мода, і інші підліткові речі, а ось історія, війна і медицина - все те, чому вона приділяла вільний час.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

В один вечір вона заявила, що збирається вступати в Богуна, на що батько відповів, що це дитячий максималізм.

"Скажу чесно - намагався відрадити, - ділиться Олександр. - Але хіба з Олею посперечаєшся? Це її життя і її вибір. Я, як батько, завжди допоможу, чим зможу і підтримаю. Ви навіть не уявляєте, як розривалося моє серце, коли протягом перших 5 днів дочка дзвонила в сльозах ... Але потім втягнулася. Тепер каже, що подобається, але все одно дивитися на свою дитину у військовій формі - не просто ..."

Військова їдальня, фото: скріншот з відео
Військова їдальня, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні

Знай.ua писав, путінські окупанти запустили снаряди в бік Нью-Йорка з Донбасу: воїни ЗСУ відстрілюються як можуть

Також, путінські бойовики "підійшли" до багатьох міст на Донбасі: обстріли не припиняються, воїн ЗСУ поїхав з пораненням