Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой висловилася стосовно популярного актора, нашого співвітчизника, який відправився в РФ зніматися у фільмах.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно висловлює свою думку на ту чи іншу тему. Цього разу під. Роздачу потрапив популярний український актор Віталій Салій, який відправився в країну-агресор, щоб знятися там в кіно.

Лариса Ніцой опублікувала в пості скріншот з фільму, де чоловік в російській формі, з прапором країни.

Цей серіал називається "Бухта глибока", прем'єра якого зараз на російському телебаченні. Відповідно, зняли його не так давно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прикольно)) поки наші хлопці в гребанных окопах сидять, поки вороги заграбастали у нас українські кораблі, український актор Салій грає в московському серіалі їх військового доблесного морячка ... А у нас Віталій Салій і досі грає в Театрі на лівому Бреге? Як у Гольдоні Фігаро тут, Фігаро там? Або все вже, померла так померла?"- йдеться в новому пості жінки.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

Нагадаємо, що Віталій Салій народився в Києві, зараз йому 36 років. Вся його сім'я по чоловічій лінії-військові, і він сам думав, що піде по їх стопах. Однак, не зрослося, і рідні підтримали бажання стати актором.

Лариса Ніцой, скріншот: YouTube
Лариса Ніцой, скріншот: YouTube

Він одружений на актрисі з Російської Федерації, і разом вже багато років. Познайомилися в Києві, коли Анна Ареф'єва прийшла на виставу за участю Віталія. У вересні 2014 року було зроблено пропозицію, а весілля вже через 2.

У 2017 році у них народився син Данило.

Раніше повідомляли, поліцейський на виклику відмовився говорити українською, гримить скандал: "де в Законі написано".

Як повідомляв Знай.ua, Лариса Ніцой "викрила" школярів по всій Україні, картина плачевна: "ненормальна ситуація".

Знай.ua писав, озвірілий директор розірвав восьмикласнику вухо через сережку