Один з найбільших українських державних банків "ПриватБанк" продовжує "робити нерви" своїм клієнтам. Виявляється, що у відділеннях фінустанови можуть не тільки нахамити своїм клієнтам, але і система, яку позбавлено людського фактора, може підкинути неприємностей у вигляді блокування особистих коштів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню вкрай незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

"Найменш user-friendly банк в Україні. Від контакту з банком вже не вперше лише негативні емоції. Починаючи від обслуговування по телефону (неможливо додзвонитися до операторів, постійно зайнято і треба довго чекати, або ж кажуть, що передзвонять і не роблять цього) до нахабного некомфортного обслуговування на місцях в банках.

Мою карту заблокували, так як я не актуалізував дані про себе (проблема не в мені, а в тривалості оформлення нових документів), але банк відмовляється йти назустріч! Мені потрібні мої гроші на карті, щоб жити, а зняти їх не можу, і в касі мені сказали, що їх не видадуть, поки інформація не актуалізується...

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тобто я повинен ще кілька тижнів жити без власних коштів, тому що ПриватБанк не передбачив інших шляхів зняття коштів. Я, звичайно, дочекаюся, актуалізую інформацію про себе, заберу свої кошти, але рахунок у Вашому банку анулюю! Бо одні незручності", - пише клієнт "ПриватБанку".

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, банкомат "Привату" обдурив жінку на 4000 грн - у залізяки закінчилися кошти, але з карти спритно списали гроші: "не очікувала".

Як повідомляв Знай.uа, з картки Приватбанку списали 60 тисяч і вимагають погасити кредит ,якого не існує: "Каже, мені здалося".

Знай.uа писав, українцю списали з картки Приватбанку "зайві" гроші: "Відповідь убила...".