В Одесі розгорається скандал навколо приватної школи, яку мати однієї з учениць звинувачує в недотриманні навчальних вимог і відсутності конструктивного діалогу з керівництвом. Про це розповіла сама мама Ольга Солодухіна в співтоваристві «Чорний список Одеса».

За її словами, вона відправила дочку в DreamSchool на вулиці Чубаєвській в Одесі. Після першого місяця навчання дитина майже нічому не навчилася, а уроки на зразок математики і читання постійно замінювали малюванням і співом.

"Регулярна перевірка зошитів, що зберігаються в школі, нічого не дала: за місяць в зошиті з математики з'явилося дві (!) завдання (і то, мабуть, як спроба від мене відв'язатися). У зошиті з української мови - чотири речення. Попутно звертаю увагу на регулярні орфографічні та граматичні помилки в текстах вчителя. Та що там, навіть ім'я моєї дитини на всіх зошитах і підручниках написано з помилкою", - скаржиться жінка.

При цьому питання до решти батьків нічого не дали - їх влаштовує, що викладач пише "паравоз" і "еденіци".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Перед Днем вчителя Ольга зважилася поговорити з педагогом і запитала, чому знову скасували математику. Їй відповіли, що цей предмет може бути «факультативом, на продовженні, але це не точно», і взагалі, відправили спілкуватися з директором.

На наступний день "занадто цікаву" маму викликали до керівництва, але замість пояснень вона отримала звинувачення в булінгу, цькуванні і тиску на вчителя, а також в спробі організації бунту в батьківському чаті.

"Тому мені настійно рекомендують або збити пиху і вчитися як є, поважаючи правила школи і її викладачів, або покинути школу, якщо вже ми такі баловані і нас не влаштовує їх система освіти. Причому бажано зробити вибір на користь другого варіанту", - скаржиться жінка.

Подальші спроби поговорити з директором ні до чого не привели, а думка батьків нікого не цікавить.

«Ні в якому разі не применшую гідності інших вчителів. Викладачі творчих предметів, англійської мови - просто відмінні! Але я як і раніше вважаю, що навіть красивим дівчаткам перш за все потрібно вміти рахувати, писати і читати. А школа, де вчать тільки співати і малювати, - це школа раннього розвитку, але ніяк не загальноосвітня 1-3 ступені», - резюмує автор відгуку.

Пізніше вона додала, що, як виявилося, вчитель, спілкуючись з класу по відеозв'язку зі своїм нареченим, також допускала до спілкування з ним і дочку заявниці.

"Тобто я відправляю 7-річну доньку в школу для навчання письма та рахунку, а отримую відеознайомства з дорослими мужиками», - зазначила мама дівчинки.

Раніше повідомляли, які "сюрпризи" готує українцям держбюджет-2022: вчителі та Лікарі – без зарплат, учні-без книг.

Як повідомляв Знай.uа, школяра зі струсом мозку відправили додому: не бачили ні вчитель, ні медсестра.

Знай.uа писав, після Дня вчителя педагогів обрадували "європейськими" зарплатами: від 19 до 170 тисяч гривень.