Літо закінчилося ще місяць тому, українці вже прожили кілька днів жовтня, а ось в Чорному морі кількість медуз не зменшилася.

Люди сподівалися, що з настанням прохолодної погоди, "паразитів" стане набагато менше. Але, 3 жовтня 2021 року, в Одеському порту їх помітили величезну кількість. Медуз зафіксували не тільки на фото, але і відео.

Медуза. Фото: вгороде.
Медуза. Фото: вгороде.
Медуза. Фото: вгороде.

Самої води практично не видно, всю її площу покривають медузи. Якось експерт в екології, професор Валерій Лисенко розповідав, чи відбудеться коли-небудь зменшення кількості медуз або ж популяція збільшиться.

"Благополучних прогнозів я дати не можу. Перша причина-це майже мінімальна кількість видів риб, які їдять фіто - і зоопланктон. Це тюлька, хамса. Ви знаєте, що її практично не залишилося", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Медузи, фото: Telegram
Медузи, фото: Telegram

"Саме час готувати медузье желе!", "Хулі ви хотіли, яка бруд і опріснення моря...", "Пісню MATRANG згадав", "Ми медузи, ми медузи...", "Ну так потрібно терміново оповістити про цю новину ЖК 7-е небо... Дивишся і схавают їх усіх...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зрубав 4 дерева-посадив 10: українці знайшли новий спосіб очистити Землю від сміття та шкідливого пластику

Як повідомляв "Знай.ua", перекочували з Кирилівки? Пляжі Одеси окупували небезпечні медузи, жалять і викликають алергію

Знай.ua писав, український курорт накрили хмари з кровожерливих комарів: "Забирає вітром в пекло, де їм і місце"