Вже четверту годину користувачі у всьому світі стикаються з проблемами, викликаними глобальною збоєм в роботі соціальних мереж Facebook, Instagram і месенджера WhatsApp.

Згодом хтось фіксував збої в Twitter, Netflix, Google і інших масштабних сервісах, якими користуються мільярди людей на всій планеті. Все дійшло до того, що співробітники першої з названих компаній не можуть потрапити в офіс, так як система безпеки дає збої. Про це повідомляє репортер The New York Times, Шира Френкель на своїй сторінці в Twitter.

Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube
Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube

"Просто розмовляла по телефону з працівниками Facebook, і мені розповіли, що сьогодні вранці співробітники не можуть потрапити в будівлю, щоб почати оцінку масштабів відключення через те, що їх значки не працюють для доступу до дверей", - написала вона.

На тлі цієї проблеми відзначають, що на найбільшому хакерському форумі вже почали продавати дані понад мільярд користувачів FB. Це стосується номерів телефонів, електронних пошт і іншої інформації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Літня людина за комп'ютером: фото ІА Regnum
Літня людина за комп'ютером: фото ІА Regnum

"Це не напад. Це Facebook, очищающий свої дані перед розслідуванням", "Може бути, це ІІ (Штучний інтелект! Бажаючи знищити людей. Початок Скайнета", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Фаріон знайшла "винуватців" масштабного збою Facebook: "Ліберасти завалили..."

Як повідомляв "Знай.ua", Instagram, Facebook і WhatsApp не працюють більше години: слідом за ними" впали " Steam, Twitter і Netflix

Знай.ua писав, головні новини за 4 жовтня: Кузьма - Герой України, Разумков "не поспішає" залишати Раду і масштабний збій Facebook