Володимир Зеленський присвоїв Кузьмі звання Героя України: "Піснею зцілив душу"

Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив артиста Кузьму Скрябіна званням Героя України та урочисто вручив його родині орден Держави. На опублікованих кадрах Президент вручає нагороду і тисне руку батькові співака Віктору Кузьменку. Також, на урочистій зустрічі була присутня мати Андрія Кузьменка Ольга, його дружина Світлана Бабійчук і дочка Марія-Барбара Кузьменко.

"Кузьма володів унікальною особливістю. Андрію вдавалося піснею зцілювати душу, словом - заряджати на боротьбу", - написав Зеленський у публікації.

Кузьма Скрябін, фото: Facebook
Кузьма Скрябін, фото: Facebook

Колишній чоловік Лорак відвіз наречену на острови перед весіллям: Ані так не балував

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лілія активно ділиться фотографіями з особистого життя в Instagram. Так, 3 жовтня вона показала, як проводить зустріч зі своїм нареченим Муратом в Києві. А вже 4 жовтня вона відпочиває на турецькому курорті Мармаріс. Дівчина одягнена в рожевий купальник і стоїть на тлі шикарних видів Егейського моря.

"Такий понеділок мені подобається 🥰🌊", - повідомила вона.

Мурат Налчаджіоглу з нареченою, фото з instagram
Мурат Налчаджіоглу з нареченою, фото з instagram

Дмитро Разумков спростував чутки про відставку найближчим часом: "Це неможливо"

Дмитро Разумков вирішив прокоментувати збори пленарного тижня і закликав парламент діяти за регламентом, який не передбачає такий динамічний розвиток подій, адже потрібно підготувати відповідний звіт про відставку.

"Об'єктивно ні, тому що навіть якщо сьогодні надійдуть підписні листи, то фізично провести аудит рахунковий за кошторисом і підготувати звіт голови і роздати його за два дні до розгляду питання до кінця тижня на засіданні Верховної ради неможливо. Об'єктивно неможливо. Я не буду затягувати цей процес... Я тримаю слово", - заявив Разумков.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ

Дружина Миколи Тищенка висловилася про поведінку чоловіка в Раді - "Я змінила тактику"

Дружина одіозного нардепа Миколи Тищенка прокоментувала скандали за участю чоловіка і відзвітувала за Гучний День народження в розпал карантину.

"Коли кажуть - бійка, це не зовсім бійка. Швидше, зіткнення. Я не влазжу в це, я відписана від усіх телеграм-каналів, які повідомляють Новини", - зізналася Барановська.

Алла Барановська, фото: Instagram
Алла Барановська, фото: Instagram

Масштабний збій у Facebook "заморозив" Instagram і WhatsApp

4 жовтня в соцмережах Фейсбук і Instagram, а також в месенджері WhatsApp стався великий збій. У соціальні мережі і месенджер неможливо зайти. Проблеми спостерігаються як з доступом до додатків, так і до десктопних версій Facebook і Instagram.

Відзначається, що дані проблеми носять глобальний характер, а про причини збою поки не говорять. Дану ситуацію підтверджують українці з різних куточків країни.