Дмитро Разумков прокоментував свою відставку з посади голови Верховної Ради, яку планували нардепи вже цього тижня.

Зовсім недавно, 2 жовтня, нардепи "Слуги народу" на "виїзному засіданні" в місті Трускавці зібрали необхідні підписи за відставку Разумкова і домовилися вже 4 жовтня приступити до процедури відкликання чинного спікера.

Дмитро Разумков вирішив прокоментувати збори цього пленарного тижня і закликав парламент діяти за регламентом, який не передбачає такий динамічний розвиток подій, адже потрібно підготувати відповідний звіт про відставку.

"Об'єктивно ні, тому що навіть якщо сьогодні надійдуть підписні листи, то фізично провести аудит рахунковий за кошторисом і підготувати звіт голови і роздати його за два дні до розгляду питання до кінця тижня на засіданні Верховної ради неможливо. Об'єктивно неможливо. Я не буду затягувати цей процес... Я тримаю слово", - заявив Разумков.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Причиною відставки спікера стали розбіжності в поглядах з Президентом Володимиром Зеленським в питанні санкцій або боротьби з олігархами. За словами глави держави, Разумков пішов іншим шляхом і викликав багато питань у фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, звільнення року: Разумков повідомив про вирішальну дату і кулуарну "війну"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський натякнув на близьку зустріч з Володимиром Путіним - "У форматі тет-а-тет"

Також портал Знай.uа писав, що "Слуги народу" у Трускавці влаштували засідання у барі - "Вино та ікра за розкладом"