Голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловився з приводу можливого відсторонення його від посади. Проте наразі він не розмовляв на цю тему з президентом Володимиром Зеленським.

Крім того, як зазначив Дмитро Разумков, від голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії претензій не чув. Він також додав, що конфліктів немає, а народні депутати вже сьогодні отримають від нього підписні листи.

За словами Дмитра Разумкова, закон про олігархів, який було прийнято, він підпише та передасть на підпис президенту Володимиру Зеленському. Глава Верховної Ради додав заявив, що в ньому не варто було робити помилок.

Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото ВРУ
Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото ВРУ

Водночас заступник Дмитра Разумкова Руслан Стефанчук не приховує, що хоче керувати Верховною Радою. Глава ВР додав, що, на його думку, таким чином людей намагаються відвернути від інших проблем, зокрема підвищення тарифів під час нового опалювального сезону тощо.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

️"Я йшов за дотриманням закону, а Раді вдавалося обходити гострі кути без мордобою. Цінності міняти я не буду", - говорить голова ВР. Водночас з політики Дмитро Разумков йти не збирається.

Нагадаємо, нардепи почали процедуру відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запросив підписні листи для збору підписів за його відставку. Сам Разумков пообіцяв віддати "підписні листи для відкликання з посади" вже сьогодні і побажав "слугам" продуктивної роботи в Трускавці.

Скріншот: facebook.com/dmytro.razumkov
Скріншот: facebook.com/dmytro.razumkov

Скріншот: facebook.com/dmytro.razumkov
Скріншот: facebook.com/dmytro.razumkov

Нагадаємо, українцю впарили "безсмертний" сир: терміну придатності не виявлено. У "Сільпо" покупцю хотіли продати сир з підозрілою етикеткою

Як повідомляв портал "Знай.ua", трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року. Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій і пояснили, хто скільки отримає вже найближчим часом

Також "Знай.ua" писав, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Українцям детально пояснили, хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні, який вже встиг налякати багатьох суттєвим здорожчанням тарифів на комунальні послуги