Зовсім недавно Державний "ПриватБанк" запустив цікаву функцію з можливістю оплачувати покупки за допомогою браслета Mi Smart Band 6 NFC.

Цей безконтактний спосіб оплати привів багатьох українців у захват. Тому варто розібратися, як же самостійно скористатися цим нововведенням і спробувати його.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

У браслеті міститься спеціальний чіп, який і дозволяє проводити оплату безконтактно. Можливість використання цієї функції присутня у власників карток Mastercard. Для цього потрібно встановити додаток Xiaomi Wear, активувати обліковий запис, вказавши Регіон Україна.

Далі перейти у вкладку "Пристрої", вибрати там "Фітнес-браслет Mi Smart Band 6" і включити пристрій. Залишається тільки внести дані карти у відповідному розділі, пройти авторизацію за допомогою СМС-повідомлення. Оплата відбувається після розблокування пристрою за допомогою кнопки внизу екрану, вибору розділу "карти". Натискаєте на стрілку і підносите руку з браслетом до терміналу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це одна з останніх нових функцій в "ПриватБанку". До цього користувачам дозволили здійснювати перекази за номером телефону, зберігаючи прив'язку у вигляді захищеного токена.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

Нагадаємо, з карток "Приватбанку" в українців пропадає по 15 тисяч гривень - навіть з тих, де немає кредиту: "У будь-який момент..."

Як повідомляв "Знай.ua", шахраї скупили на всі гроші Українки музику в iTunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "не маю жодного гаджета від Apple"

Знай.ua писав, "Monobank" поставив все на паузу: масштабний збій не дає перевести гроші з карти