Вся територія України протягом останнього тижня остаточно переступила осінній поріг.

У всіх областях тепер панують холоди, похмурість і періодичні дощі, які, поки що, зачіпають лише кілька регіонів. І в неділю, 3 жовтня 2021 року, ситуація ніяк не зміниться, хоча в західних областях сонечко гарненько пригріє і навіть можна буде відчути тепло до +20℃.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Українці насолодяться безвітряною погодою, ясним небом з невеликою кількість хмар і відсутністю опадів. Вночі буде дуже холодно. Температура в окремих регіонах опуститься до 0℃. Жовтень в Україні починається з того, чим закінчився перший осінній місяць. Вранці українців зачіпає туман, вночі заморозки, а в денний час доби можна відчути свіжість.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Стовпчики термометрів 3 жовтня покажуть - +11℃ ...+20℃ вдень і 0℃ ...+9℃ вночі у всіх областях. Опадів не буде. Вітер очікується на рівні 3-8 метрів в секунду (південно-східного і східного напрямку).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Температура повітря в Києві, 3 жовтня, буде близько +14℃ ...+ 16℃ вдень, вночі +4℃ ...+6℃. Вітер в столиці 3-8 метрів в секунду.

Прогноз погоди на 3 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 3 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, тріскучі морози, "снігове" небо і суцільний туман: погода зіпсується на вихідних, на дорогах краще не ганяти. Після літа українські моря ще теж теплі, і тільки починають підлаштовуватися під температурні умови.

Як повідомляв Знай.ua, українські водії кататимуться з увімкненими фарами цілодобово цілий рік - "На 7% менше"

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь.