Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія якось розкрив свою любов до діджеїнгу на літньому відпочинку.

Нардеп разом з іншими представниками президентської партії приїхав до Трускавця, на виїзну сесію, щоб обговорити всі найважливіші питання, які стоять перед українським урядом протягом останніх років.

Давид Арахамія, фото: Facebook
Давид Арахамія, фото: Facebook

Але поговоримо ми зараз не про політичне життя Давида Арахамії. Він, під псевдонімом DJ Braun, ввечері суботи, 2 жовтня 2021 року, виступить перед Зе-молоддю зі своїм діджей-сетом, і десь на 80-90% повторить ранні композиції. Хоча через немолодого складу доведеться додати кілька старих композицій.

"Зараз, якраз, вибираю різні композиції. Це на 90% будуть ті композиції, які я грав, але багато людей немолодих, тому потрібно трохи розбавити", - говорить Давид Арахамія.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А журналістка запитала, чи гратиме Керівник "Слуги народу" Юрія Шатунова, на що він відповів відмовою.

"Слуги народу", кадр з відео
"Слуги народу", кадр з відео

Зовсім недавно Олександр Новіков - голова Національного агентства з попередження корупції - презентував народним депутатам вісім пріоритетів антикорупційної стратегії.

Нагадаємо, Дмитра Разумкова відкликають з посади Голови Верховної Ради України: "Без мордобою"

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про заняття діджеїнгом і гонорари в 10 тисяч доларів: "Відкрив Нічний клуб"

Знай.ua писав, глава "Слуги народу" Арахамія публічно образив ведучого CNN у відповідь на критику Закону про олігархів