За останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на один з найбільших банків країни "ПриватБанк". Справа доходила до різних стадій недовіри - від відмови видавати пластикову картку до передачі особистих даних шахраям.

Цього разу українець розповів історію, яка сталася з його дружиною - клієнткою "ПриватБанку" і користувачкою програми "Приват24". Справа в тому, що жінка навіть не підозрювала, що з її картки "Універсальна", на якій немає кредитного ліміту, шахраї можуть зняти до 15 тисяч гривень і оформити швидку позику на суму до 30 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

"Резюме. Будь-який клієнт ПриватБанку, маючи "триповерховий" пароль від банківської програми і зберігаючи його тільки в голові, маючи дебетну карту з нав'язаною, непотрібною функцією влазіння в кредитну кабалу, маючи складний ПІН-код, що зберігається тільки в своїй пам'яті, в будь-який момент може виявитися власником боргу розміром з потурання Привату. Згадую деякі комунальні платежі по 8-30 грн, при яких періодично телефонують і грізно перевіряють платника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В даному випадку (перевірив всі SMS-ки за цей період, всі телефонні дзвінки, все Інформ. канали банку) не було жодного повідомлення про підміну фінансового номера, жодного дзвінка з банку, хоча інструкція в приваті свідчить, що встановити новий фінансовий номер неможливо, без наявності старого номера на який прийде повідомлення або дзвінок для підтвердження заміни клієнтом.

Банком для безпеки і захисту від крадіжки не було зроблено нічого, крім видачі кредиту на чужу карту невідомій, сподіваюся поки, особі.", - пише українець.

Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin
Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin

Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin
Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin

Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin
Відгук про "ПриватБанк", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в інтернеті.

Як повідомляв Знай.uа, шахраї скупили на всі гроші українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "Не маю жодного гаджета від Apple".

Знай.uа писав, "Monobank" поставив все на паузу: масштабний збій не дає перевести гроші з картки.