У п'ятницю, 1 жовтня 2021 року, в Трускавці відбувся з'їзд партії "Слуга народу", в ході якого прем'єр-міністр заявив про готовність до роботи в "бойовому режимі".

За його словами, Верховна Рада спокійно може обробляти близько 350 законопроектів і ініціатив протягом одного року. Тому наступні два-три роки будуть висуватися реформи в так званому "бойовому режимі".

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Денис Шмигаль заявив, що Україна ще ніколи не мала настільки синхронізованою провладної командою. Зараз все чновнікі разом працюють над низкою ключових реформ, включаючи цифровизацию, ринок землі, електроринок, газовий ринок.

"Реформа адміністративно-територіального устрою, підтримка соціально вразливих верств населення, програма забезпечення житлом, створення безбар'єрного простору, підтримка малого і середнього бізнесу, дерегуляція, реформа фіскальних органів", - додав прем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Ще вдень представники "Слуги народу" прибули до Трускавця. Більшість з них скористалися поїздом, хоча не обійшлося без конфузів. Бо в вагонах депутатів постіль була заздалегідь заправлена.

Нагадаємо, головні новини за 30 вересня: "батіг" для нардепів, обіцянка Зеленського про тарифи, "звільнення" Разумкова і штрафи за Мати

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитра Разумкова відкликають з посади Голови Верховної Ради України: "Без мордобою"

Знай.ua писав, вибори Зеленський, швидше за все, виграє, але одноосібну владу не отримає, - Раімов