У суботу, 2 жовтня, погода в країні очікується сонячна і відносно тепла - заморозки в основному підуть, але вночі температура повітря буде як і раніше відчутно прохолодною. Незначні опади прогнозуються лише в західних областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +17 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +5 до +8 градусів.

У центральних областях температура вдень від +13 до +16 градусів, вночі – від +1 до +3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +13 до +16 градусів, а вночі – від +1 до +4.

У східних регіонах – вдень від +13 до +16, вночі – від -2 до +5. На півдні температура повітря - від +14 до +17 градусів вдень, нічна – до +7 градусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 2 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Вихідні обіцяють хороші синоптичні умови. Велика частина України все одно замерзне вночі через заморозки на землі, і повітря. Бережіть себе, зберігайте те, що можете", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 2 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять мучеників Трохима, Саватія і Зосими Пустинника. З 2 жовтня проходили Трохимівські вечірки - вибір женихів. "На Трохима не проходить щастя повз: куди Трохим, туди і воно за ним". У цей день бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опав не чисто - треба чекати сувору зиму.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження