Все частіше в супермаркетах стали продавати небезпечну ковбасу, якою можна отруїтися. Експерти вирішили розповісти українцям, яку купувати краще не варто.

Про це розповів директор спілки споживачів України Максим Несміянов.

Він зазначає, що українцям в магазинах представили чималий вибір ковбасних виробів, однак, не всі з них виконані з якісних продуктів. Фахівці рекомендують відмовитися від продукції, на якій не вказано термін придатності, або ж товар на вагу.

Домашня варена ковбаса, кадр з відео
Домашня варена ковбаса, кадр з відео

Експерт дав кілька порад по тому, яку ковбасу можна купувати, а яку потрібно обходити стороною. Було проведено ряд перевірок, які дали такі результати.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Для дітей ковбасу купувати зовсім не варто, а для дорослих потрібно підбирати тільки вищі сорти, в яких не менше 100 відсотків м'яса.

Також, необхідно брати тільки той товар, який був упакований на виробництві, а не співробітником магазину в супермаркеті. Так можна дуже легко уникнути прострочених товарів. До слова, Термін придатності потрібно перевіряти кожен раз, як і зовнішній вигляд і запах.

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

За акції або зниженою ціною купувати цей продукт також не потрібно, так як найімовірніше з товаром щось не так, і його намагаються якомога швидше збути.

Ковбаса, скріншот: Youtube
Ковбаса, скріншот: Youtube

"Дивитися на дату, умови зберігання і зовнішній вигляд товару (цвіль і сумнівний запах повинен вас зупинити від покупки). Особлива увага до акцій та уцінки! Там часто кіт у мішку", - розповідає Максим Несмеянов у своєму розслідуванні.

Нагадаємо, що українці впарили рибу з глистами в супермаркеті і вразили Радою

Раніше Знай повідомляв, що малина з цвіллю, тухла риба і "воскресла" прострочка

Також портал Знай писав, що українця ледь не нагодували окрошкою за 20 тисяч