У першу неділю жовтня українці традиційно відзначають День вчителя, однак вітати педагогів заведено у п'ятницю, тож 1 жовтня у квіткових магазинах можна зустріти чимало людей.

Через великий попит проблем з букетами бути не повинно, адже перед великими святами такими як 1 вересня, 8 березня, День учителя чи День закоханих продавці традиційно звикли замовляти більше букетів. У скільки ж на День учителя українцям обійдеться букет квітів, передає портал "20 хвилин".

Квіти, фото "20 хвилин"
Квіти, фото "20 хвилин"

Зараз на квітковому ринку букетів чимало, ціна залежить від композиції. Наприклад кошик з квітами вартує від 150 гривень. Якщо збирати букет самому – треба витратити щонайменше 200–300 гривень на скромну композицію. Верхньої межі, як кажуть продавці, немає.

Квіти, фото "20 хвилин"
Квіти, фото "20 хвилин"

Букет з різноквіття обійдеться у 220–300 гривень, але є і дорожчі. Якщо ви плануєте дарувати троянди – букет влетить в копієчку. На квітковому ринку вартість троянди стартує від 30 гривень. Такі ж ціни й в магазинах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Квіти, фото "20 хвилин"
Квіти, фото "20 хвилин"

Найдешевше українцям обійдеться букет хризантем, його ціна стартує від 45 гривень. Так само коштуватиме букет з комашок чи соняшників.

Квіти, фото "20 хвилин"
Квіти, фото "20 хвилин"

Нагадаємо, день вчителя: привітання у листівках, віршах, прозі та смс. Вибери, як найкраще привітати свого улюбленого педагога