Напередодні свят у багатьох українських школах починають збирати кошти на подарунки. Так, напередодні Дня захисника України, яке святкують, 14 жовтня, в одній зі шкіл почали збирати на подарунок для хлопчиків.

Про це українка Юлія Мельник написала у фейсбук-спільноті "БАТЬКИ SOS".

Так, українка розповіла, що в Ірпені у школі № 1 напередодні 14 жовтня почали збирати гроші на подарунки для хлопців.

"Як ви дієте в ситуації з привітаннями на свята. В батьківській групі вирішили вітати хлопців зі святом 14 жовтня. Мене в групі не має, ще з перших днів вересня, коли я не погодилась здавати гроші на телевізор. Мені пише мама з батьківського комітету, чи буду здавати гроші на подарунок, бо якщо ні, то дитину вітати не будуть. Перепитала вчителя, він також сказав, що так будуть вітати і якщо на дитину не буде подарунку, то її не вітають", - зазначила жінка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Жінка зазначила, що у якості подарунка для хлопців вирішили зробити набори мила у формі пістолета та гранати, такий подарунок підтримало 85% батьків класу. Зазначимо, що на подарунки батьків просили здати по 100 гривень.

Скріншот

"Я не розумію цих подарунків, бо вони зазвичай непотрібні й потім валяються вдома і викидаються, а гроші не такі вже й малі", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, що впала в школі стеля могла поховати під собою дітей: батьки скандалять на всю Україну. Недбалість адміністрації гімназії під Черніговом могла призвести до загибелі дітей вже втретє

Як повідомляв портал Знай, школа зібрала з батьків гроші не ремонт, а діти сидять на "аварійних" стільцях: цвяхи стирчать звідусіль. Українці поскаржилися на місцеву школу і натякнула на корупцію.

Також Знай писав, що християнська етика в школах: церква і Міністерство освіти не змогли домовитися, чому навчать наших дітей. Українцям розповіли про нову домовленість з церквами