Здоровенні бізони налетіли на автомобіль з людьми посеред дороги: від цих кадрів серце в п'ятках

Бізон у парку, instagram.com/abcnews
Бізон у парку, instagram.com/abcnews

Два бізони у Єллоустонському національному парку буквально налетіли на автомобіль, в якому подорожувала подружня пара. Подія трапилася 14 вересня. Люди, які подорожували Національним парком Єллоустоун, заявили, що того дня двоє зубрів впритул наблизилися до їхнього автомобіля біля Вест-Тімба, що у штаті Вайомінг.

На охорону, прибирання та ремонт: у Новій українській школі розповіли, чи законні побори з батьків

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українцям розповіли про їхні обов'язки в школах в ролі батьків. Чи повинні вони здавати гроші на все, що скаже вчитель, або як обійти це питання. Спочатку відповіли на те, чи повинні вони здавати гроші на ремонт школи, де навчається їхня дитина. Виявляється, що ні, і весь ремонт повинен здійснюватися за рахунок засновника.

"Поїхав на заробітки і не повернувся": живого українця випадково визнали загиблим

Пост Мін'юсту, скрін facebook Міністерство Юстиції України
Пост Мін'юсту, скрін facebook Міністерство Юстиції України

Міністерство юстиції України у своєму Facebook підняло дуже важливу тему-як можна прибрати статус померлої з людини, яка насправді жива. Представники Мін'юсту розповіли, що нещодавно з таким проханням звернулася жінка, яка попросила визнати живим свого сина, який поїхав на заробітки, з ним загубилися контакти, його визнали спочатку зниклим безвісти, а потім і загиблим.

Бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "Тепер ви побачите все"

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak


Ані Лорак довела, що є досить затребуваною артисткою у сусідній державі, адже знову запланувала грандіозний концерт. Як повідомила Ані Лорак в інстаграм-сторіс, 27 жовтня вона збирається виступити на сцені БКЗ "Октябрьский" у Санкт-Петербурзі. На афіші співачка позує у чорній сукні, демонструючи пишне декольте, яке ледь поміщається в одяг.

Ольгу Фреймут впіймали на зраді, скористалася і кинула - "Награлися – відвезли"

Скрін, Instagram Фреймут
Скрін, Instagram Фреймут

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома за проектом "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією Instagram особистими моментами життя. Проте цього разу її допис присвячений Дню народження її улюбленця – песика на кличку Лунтик.

Вона повідомила, що собаці сьогодні виповнюється 10 років. Колись його подарували на свято Миколая донечці Фреймут, а тепер він живе у матері телеведучої.