По столиці Італії розгулюють дикі кабани, не боячись людей і активного руху транспорту.

Буквально пару днів тому, по соцмережі розійшлося відео, на якому в самому серці Риму, на вулиці Віа Тріумфалі, сімейство з 13 диких кабанів відчули себе повноправними жителями міста-мільйонника і спокійно пересувалися по проїжджій частині, серед стоячих в пробці машин.

Влада запевняє, що тварини "повністю урбанізовані" і не бояться пішоходів або інтенсивного руху транспорту. А фермери заявили, що кількість тварин різко збільшилася під час пандемії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Місцеві жителі, які поділилися відео, скаржилися, що "вигулювати собак стало дуже небезпечно" через те, що вулицями бродять великі групи кабанів.

Міністр сільського господарства Стефано Патуанеллі назвав це "надзвичайною ситуацією, яка відчувається по всій країні".

"Може здатися, що це відчувається тільки в муніципалітеті Риму, але, на жаль, це не так. Це проблема, про яку мені щодня доповідають всі регіональні радники, всі торгові асоціації всіх регіонів", - сказав він.

Варто зазначити, що за останні роки, число кабанів, що з'являються в місті дуже зросла, особливо це спостерігається в північній частині. Також, за останні 10 років кількість автомобільних аварій через тварин на дорогах Італії зросла на 81%.

скріншот з відео, Facebook

Нагадаємо, Шакіру пограбували нахабні дикі кабани: напали, відібрали речі і навіть не хрюкнули

Як повідомляв Знай.uа, в зоопарку тріснуте скло залатали аплікацією: "захистили" дітей від ведмедів

Також портал Знай.uа писав, що в у Києві помітили лисицю: пахне сказом