Село на Черкащині під назвою "Роги" почали тероризувати дикі кабани.

Їх продовжують фіксувати як на фотографії, так і на відео. Тварини пересуваються стадом, і іноді можуть мандрувати поодинці. Вони топчуть і виїдають городи. Наприклад, деякі місцеві жителі скаржаться, що у них пропала полуниця.

Дикі кабани, скріншот: Telegram
Дикі кабани, скріншот: Telegram

Однак на скарги українців лише відповідають, що всіх диких тварин перерахували ще на початку року. І тим не менше кабанів там зовсім не виявили. А ось в мисливському господарстві пообіцяли, що "хуліганів" все ж переловлять, але потрібно трохи потерпіти. Бо зараз можна виклопотати штраф у розмірі 40 тисяч гривень за подібні дії зі свинками.

"Я боюся їх ганяти", - заявляє місцева мешканка.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дикі кабани, скріншот: Telegram
Дикі кабани, скріншот: Telegram

"Якщо не кастровані. І то, є варіанти, як правильно готувати.І чисто по приколу - я ветлікар, з 37 річним стажем🤣🤣🤣", "Якщо не витримана технологія. У диких трохи по-іншому. До того ж, там якраз кнурів не так багато, а малих поросят та свиней вистачає. На полюванні багато разів били диких-нормально все з м'ясом, йде на ура", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Харкові відшукали покинуту лікарню крутіше замку графа Дракули: "Нікому немає діла"

Як повідомляв "Знай.ua", українець з добрим серцем врятував маленького їжачка від загибелі: мучила спрага, не міг знайти і краплі води

Знай.ua писав, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі