Відома українська акторка Римма Зюбіна вирішила звернутися до керівництва Укрзалізниці після того, як їй вдалося в них проїхатися. Це вже не перші проблеми, з якими вона зіткнулася.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно сповіщає шанувальників про все, що з нею відбувається.

Цього разу Римма Зюбіна вирішила запитати, чому поїзд називається Інтерсіті, якщо там звичайні вагони, а також з яких пір звичайні купе називаються вагоном першого класу.

У Херсон з Києва, і навпаки, їхати 7 годин і 43 хвилини, і жінка зазначає, що питання навіть не в часі. У Нью-Йорк летіти 9 годин, і нічого. Справа в тому, що доводиться 500 гривень платити за місце, де немає умов для комфортного сидіння.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У тамбурах, незважаючи на передбачені штрафи, продовжують курити, і через вже кілька годин дихати абсолютно нічим.

Пост Римми Зюбіної, фото: скріншот
Пост Римми Зюбіної, фото: скріншот

"Провідники відповідають. що вони не поліція і штрафувати не можуть, тому і ніяк вплинути теж не можуть. Як з цим боротися? Може штрафи варто підвищити? Свідомість і взаємоповага в нашій країні миттєво прокинуться. А якщо ввести високі штрафи, то на ці гроші можна було б купити і обладнати вагони ергономічними кріслами - для людей, тому що ми люди!"- йдеться в повідомленні під постом.

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей інцидент. В основному всі скаржаться на куріння, що сморід стоїть неймовірна. Також, кілька відзначили, що бувають ще неадекватні попутники, які починають чіплятися.