Працівники Київського зоопарку вирішили замаскувати аплікацією тріснуте скло у вольєрі з ведмедями.

Нещодавно на просторах інтернету розійшлися фото зі столичного зоопарку, на яких можна помітити приклеєні вирізані листочки, які закривають значну тріщину захисного скла у вольєрі з ведмедями.

скло вольєра з ведмедями, фото з Facebook

скло вольєра з ведмедями, фото з Facebook

Через деякий час, представники зоопарку вирішили прокоментувати даний випадок. Як розповіли працівники, вольєр "Ведмежий континент" був побудований ще в 2002 році, а тріщини на склі утворилися кілька років тому.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Для повної заміни великого скла потрібно провести більш масштабні роботи і розібрати частину вольєра. За словами представників зоопарку, це не раціонально, оскільки тріщини ніякої загрози не несуть - ні тваринам, ні відвідувачам. Тому, працівники просто вирішили прикрити аплікацією, таким чином прикрасивши скло.

скло вольєра з ведмедями, фото з Facebook

Раніше ми писали про те, що у житловому районі Києва помітили лисицю: пахне сказом

Нагадаємо, що в Україні злетіли ціни на овочі на тлі "золотої" комуналки

Як повідомляв Знай.иа, "Колгоспник з бабою качкою": Красуня на велосипеді атакувала дорогущий Porsche

Також портал Знай.иа писав, невакциновані вчителі закрили на карантин тисячі українських шкіл. Ляшко розповів скільки шкіл залишається на дистанційному навчанні.