Українці продали рибу з глистами в одному з магазинів відомої торгової мережі "Варус".

Мешканка міста Дніпра придбала свіжу рибу хек у популярному супермаркеті "Варус" на вул. Великій Діївській, 38. Прийшовши додому, вже розпокувавши рибку, жінка зробила надріз і виявила всередині глистів. Жінка поспішила опублікувати відповідні фото, щоб застерегти неуважних покупців вказаного магазину.

Варто зазначити, що живі паразити здатні нашкодити людині. Вони можуть бути в сирої, напівсирої або в'яленої риби. В цьому випадку паразити можуть викликати алергію і запалення шлунка, кишечника, жовчних шляхів, підшлункової залози.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот з коментарів

Щоб застрахуватися від таких ситуацій, правильно обирайте продукти – дивіться на очі риби. Якщо вони випали або помутніли, відмовтеся від покупки. Намагайтеся купувати продукти харчування тільки в перевірених торгових точках, які проходять санітарний контроль.

Раніше ми писали про те, що маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Нагадаємо, і поїв, і зуби почистив: українці в пачці з солодощами виявили дивну мотузку

Як повідомляв Знай.uа, покупець виявив у сирі грудочки того, що може викликати рак: "Без молочного..."

Також портал Знай.uа писав, що украінець купив "торішній " сир в супермаркеті - сморід на весь будинок: зате з цвіллю