У Прилуках мешканці п'ятиповерхового будинку почали заощаджувати на опаленні 50%. Це вдалося їм завдяки енергомодернізації будинку.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео
Про це повідомляє Еefund.org.ua.

Так, стало відомо, що у Прилуках, що на Полтавщині мешканці п'ятиповерхівки з ОСББ “Земська, 39” провели енергомодернізацію будинку. Завдяки цьому їм вдалося вдвічі знизити витрати на опалення. Енергомодернізацію провели завдяки Фонду енергоефективності в межах програми “Енергодім".

Фото:  Еefund.org.ua
Фото:  Еefund.org.ua

Раніше в цій п'ятиповерхівці були старі вікна та двері, протікаючі труби, а також низька температура у квартирах, а нині — утеплений фасад і трубопроводи гарячої води та тепла, а також модернізована система опалення та нові вікна й двері в місцях загального користування.
Скільки коштувала енергомодернізація будинку
Зазначається, що співвласники багатоквартирного будинку, розташованого на вулиці Земській, 39, узяли участь у проєкті з термореновації житла за пакетом Б "Комплексний".

Фото:  Еefund.org.ua
Фото:  Еefund.org.ua

Вартість проєкту енергомодернізації становить 4,2 млн грн, з яких близько 2,97 млн грн, або 70%, грант за програмою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще