З початком жовтня в Україну прийдуть і перші заморозки. Похолодання слід чекати в останній день вересня і перші дні жовтня.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Так, стало відомо, що вночі 30 вересня і 1-3 жовтня в Україні очікуються заморозки. Похолодання буде на всій території країни, крім більшості західних областей і узбережжя морів.
Заморозки на поверхні грунту і місцями в повітрі будуть 0-5°. При цьому в Українському гідрометцентрі оголосили I рівня небезпеки. У Гідрометцентрі також заявили, що заморозки в повітрі будуть в північно-східних областях 0-3 °C З ІІ рівнем небезпеки.

Заморозки, фото Вікіпедія
Заморозки, фото Вікіпедія

У Київській області вночі 30 вересня і 1-3 жовтня по області очікуються заморозки на поверхні грунту 0-5 ° С і подекуди і в повітрі 0-2 ° С ( І рівень небезпеки, жовтий).

"Вночі 30 вересня і 1-3 жовтня в Україні, крім більшості західних областей і узбережжя морів, очікуються заморозки на поверхні грунту і місцями в повітрі 0-5 °", - сказано в повідомленні Гідромедцентру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, що сонце і заморозки: в Україну "бабине літо" і початок зими прийдуть в один день, коли чекати аномальної погоди. Українцям розповіли про погоду в Україні на середу

Як повідомляв Знай, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь