У Дніпрі в одній зі шкіл батьків обурив туалет, в який змушені ходити їхні діти. У ньому немає туалетного паперу і дверей до перегородок.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".
Так, стало відомо, що в Дніпрі батьків обурив туалет в школі. Відзначимо, що у вбиральні відсутній туалетний папір і двері до кабінок. Батьки відзначають, що деякі діти соромляться ходити в туалет через відсутність дверей до перегородок, тому багато хто терпить тривалий час, поки не прийде додому зі школи.

Туалет у школі, скріншот із відео
Туалет у школі, скріншот із відео

Відзначимо, що сам туалет візуально виглядає чисто, але батьків обурює саме відсутність дверей до перегородок. Батьки сподіваються, що незабаром адміністрація школи зверне на це увагу і виправить все.

Туалет у школі, скріншот із відео
Туалет у школі, скріншот із відео

"У Дніпрі батьків обурив туалет в школі, в якому відсутній туалетний папір і двері до кабінок. Через це діти соромляться ходити в туалет і часто терплять, поки не прийдуть додому", — сказано в повідомленні Телеграм-канал "Україна в шоці".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадавши, що впала в школі стеля могла поховати під собою дітей: батьки скандалять на всю Україну. Недбалість адміністрації гімназії під Черніговом могла призвести до загибелі дітей вже втретє

Як повідомляв портал Знай, школа зібрала з батьків гроші не ремонт, а діти сидять на "аварійних" стільцях: цвяхи стирчать звідусіль. Українці поскаржилися на місцеву школу і натякнула на корупцію.

Також Знай писав, що християнська етика в школах: церква і Міністерство освіти не змогли домовитися, чому навчать наших дітей. Українцям розповіли про нову домовленість з церквами