Українка після скорочення з роботи звернулася до можновладців з питанням, як можна прожити кілька місяців на мінімальну зарплату.

Про це українка написала у фейсбук-спільноті "Комуналка ІФ".

Так, українка розповіла, що ще на початку серпня цього року відбулося масштабне скорочення медиків. Після цього хтось знайшов роботу, а комусь це не вдалося й тому став безробітнім.

Безробіття, кадр з відео
Безробіття, кадр з відео

Після цього у центрі зайнятості заявили, що виплати будуть тільки через два місяці. Тому багатьом доводиться кілька місяців жити на шість тисяч гривень, адже майже всі лікарі отримували мінімальну зарплату.

"В мене питання до можновладців: як можна прожити на 6000 грн 4 місяці? Тому що в центрі зайнятості попередили, що виплати будуть через 2 місяці. А майже всі скорочені(навіть лікарі) працювали на мінімальну зарплату = 6000. Як на ці гроші прожити 4 місяці? І роботи нема...особливо для тих, кому 40+", - підсумувала вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що українську пенсію запропонували підняти в 20 разів і прирівняти до зарплати, вище за польську. В Україні можуть запровадити "норвезьку" схему нарахування пенсій