З першої столиці України прийшли доволі тривожні новини. Повідомляється, що чоловік впав на електричний обігрівач і загинув. Надзвичайна подія сталася в Холодногірському районі міста.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС України по Харківській області.

Квартира в якій загинув чоловік, фото: прес-служба ДСНС
Квартира в якій загинув чоловік, фото: прес-служба ДСНС

Дзвінок про подію надійшов на пульт рятувальників напередодні о 1:49 ночі. У двоповерховому житловому будинку по вулиці Великій Панасівській, 230/1 стався нещасний випадок. У комунальній квартирі на другому поверсі виявили тіло чоловіка.

З'ясувалося, що він з необережності впав на електричний обігрівач, після чого на ньому загорівся одяг. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. На вигляд йому близько 35-37 років. За попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що з міста Запоріжжя прийшли доволі сумні новини, проте "щасливий кінець" все таки у неї є.

Так, у міській гімназії під час уроку у 14-річного школяра буквально зупинилося серце. До приїзду "швидкої" реанімували хлопця медсестра та інженер з охорони праці. Хлопчик опинився в лікарні вже у важкому стані.

Раніше повідомляли, Таня виросла з мамою-алкоголіком: гірка правда про те, як дорослі несвідомо роблять боляче дітям.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік показав фокус із заковтуванням змії і загинув: почалася алергія.

Знай.uа писав, "Вбило електричною лампою в реанімації": доктор Комаровський пережив клінічну смерть.