"Нова пошта" закликала користувачів послуг поштового сервісу бути обережними, так як почастішали випадки шахрайства. Так само організація розповіла, як не стати жертвою шахраїв:

"Нова пошта" попередила клієнтів про почастішали шахрайські атаки. Надходить багато скарг, що на електронну пошту користувачів приходять листи, в яких говориться, що "Нова пошта" розігрує квитки на концерт знаменитої групи. На даний момент, "Нова пошта" ніяких розіграшів не проводить. Листи розсилають шахраї, які хочуть виманити гроші або особисті дані у жителів України.

Як повідомляє "Нова пошта", всі розіграші та акції організація проводить виключно на своїх офіційних сторінках в соціальних мережах. Для того, щоб не потрапити на вудку аферистів потрібно:

Ігнорувати електронні листи від незнайомців і видаляти і або відправляти в спам

Не переходити по незнайомих посиланнях з підозрілих повідомлень і не завантажувати файли з них.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Якщо ви все ж перейшли за посиланням, терміново змініть всі паролі на своїх акаунтах, щоб у шахраїв не було шансів до них дістатися.

Також шахраї використовують схему, по якій вам приходить посилка з дешевим товаром, але дорогою ціною післяплатою. Людина думає, що він просто забув про якусь посилку і оплачує її. Завжди перевіряйте посилки у відділенні, так ви убезпечите себе і не заплатите за те, що ви не замовляли або за неякісний товар.

Нагадаємо, раніше Українка викрила схему Нової пошти з доставки з ОLX: залишилася без грошей і без посилки, крайніх годі й шукати

Також "Знай.иа" повідомляв, що клієнтка Нової Пошти щоразу отримує биті і ламані посилки - "звалюють" на відправника: "Наступна розмова з адвокатами?"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Українка вилаяла співробітницю "Нової пошти" за хамське ставлення: жбурнула маску в клієнтку і чіпала посилки брудними руками