Представник "Талібан", засновник террорістичного руху мулла Нуруддін Турабі заявив про плани відродити смертну кару в Афганістані.

Ще голова служби в'язниць додав, що злочинцям (злодіям) будуть відрубувати руку або ногу. І все це може відбуватися на публіці, якій дадуть можливість знімати те, що відбувається на відео або фотографувати, публікуючи вміст в Інтернеті, щоб стримувати злочинність. Хоча остаточне рішення щодо публічності страти ще не було прийнято.

Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages
Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages

"Відрубування рук необхідно для забезпечення безпеки", - заявляє Нурруддін Турабі.

Згодом він додав, що нова влада Афганістану не буде прислухатися до критики щодо публічних покарань, адже вони ніколи нічого не говорили на адресу законів інших країн. За його словами, вони і далі будуть слідувати ісламу, встановлюючи порядок на основі Корану.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages
Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages

Судовий процес раніше вели ісламські священнослужителі, але тепер справи розглядати будуть саме судді, включаючи жінок. Під кінець пропонуємо ознайомитися з відео, яке було створено невідомим автором. Воно відсилає нас до заставки всіма відомого серіалу "Друзі", але зовсім не з тими персонажами.

Нагадаємо, дівчаткам закрили вхід до школи, вчитися тепер можуть тільки хлопчики: "Хотіла стати лікарем"

Як повідомляв "Знай.ua", утримання біженців з Афганістану може влетіти українцям у півмільярда: на що піде божевільна сума

Знай.ua писав, українці благають Зеленського забрати їх із захопленого талібами Кабула: "У великій небезпеці"