Останні дні вся територія України опинилася під моторошними осінніми холодами, неприємним вітром і нескінченними дощами.

Багато хто, ймовірно, вже втомилися від такої погоди, тому вже цієї неділі, 26 вересня 2021 року, можна буде насолодитися не довготривалим, але все ж підвищенням температури. Опадів завтра не очікується ні в південних, ні в північних, ні в західних, ні в центральних регіонах. Тільки східні області, такі як Луганськ, Донецьк і Харків залишаться наодинці з дощами.

Теплі речі можна буде замінити, але це вже на свій розсуд. Стовпчики термометрів 26 вересня покажуть - +15℃ ...+22℃ вдень і +9℃ ...+13℃ вночі у всіх областях. У Криму дощу в неділю не буде, очікується +20℃ ...+22℃. Це комфортна температура, щоб вийти на прогулянку з другом, подругою або сім'єю. Вітер не сильно завадить, видно, що він буде 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Однак дуже важливо насититися такими градусами, бо вже в понеділок в Україну прийдуть чергові заморозки.

Температура повітря в Києві, 26 вересня, буде близько +15℃ ...+ 17℃ вдень, вночі +11℃ ...+13℃. Вітер в столиці 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Вночі може пройти невеликий дощик.

Нагадаємо, погода 25 вересня зглянеться над українцями і подарує теплі вихідні: геть нудьгу і заморозки

Як повідомляв Знай.ua, курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь