Багато хто знає, що таке "енергія грошей", особливо це відчували тримаючи купюри в руках або перераховуючи їх. Тому проходячи біля нужденної людини вам не раз начебто підказувала інтуїція допомогти їй.

Однак, коли ви даєте милостиню і відчуваєте дискомфорт, то напевно робите щось не так. Щоб зрозуміти, що саме, потрібно ознайомитися з відомими народними прикметами.

Давати гроші потрібно жебракам, які сидять: біля храму, каплиці, церкви; біля входу на ринок; на автобусних зупинках; біля входу в готель; біля інших святих місць.

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

Обов'язково потрібно подавати милостиню правою рукою, робити це краще на виході в будівлю або приміщення. З обережністю слід давати гроші молодим людям - в разі злого умислу вони можуть забрати вашу енергію, сили і здоров'я.

Також потрібно знати коли можна подавати гроші, а коли ні. Адже якщо зробити це в середу (день Меркурія), то можна віддати успіх у власних справах.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Якщо людина стоїть з головним убором в руках, утримайтеся від подаяння – кепка або шапка повинна лежати поруч. Подаючи гроші близько Рагсу (особливо – в ранковий час), можна приректи себе на щасливе сімейне життя, швидкий шлюб.

Утримайтеся від подання монет, які отримали в якості здачі від покупки хліба, а також солі. При цьому, подаючи гроші, забороняється дивитися в очі жебраку - це вважається поганою прикметою.

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

Щоб прикликати в своє життя здоров'я, потрібно знати кілька правил. Не можна давати гроші людям, які сидять на перехрестях, біля переходу, біля лікарень та інших медичних установ. Не рекомендується жертвувати їх чоловікам середніх років - вважається, що так ви віддаєте свою молодість і благополуччя.

Щоб самому не потребувати грошей, давати милостиню найкраще по понеділках. Якщо людина називає суму, якої потребує, краще віддати рівно стільки, скільки він просить. При цьому гроші не можна віддавати в руки.

Нагадавши, день Святої Василини Нікомидійської - 16 вересня: традиції, прикмети і що потрібно зробити всім господарям.

Як повідомляв Знай.uа , ікони Богородиці Калузької та іменини Романа: кому варто сходити в храм 15 Вересня.

Знай.uа писав, ПЦУ закликала молитися і сповідатися онлайн: качайте додаток"Моя церква".