ПЦУ запустила власний додаток "Моя церква". У ньому буде перелік молитов і найближчих храмів.

Про це свідчать дані у Google Play.

Так, стало відомо, що Православна церква України запустила власний мобільний додаток "Моя церква". Наразі, у додатку є 5 розділів: карта з найближчими храмами; календар релігійних свят; новини про ПЦУ; перелік молитов (ранкових і вечірніх) та особистий профіль.

Фото: Скріншот
Фото: Скріншот

На карті користувачі зможуть знайти адреси найближчих храмів, розклад богослужінь та настоятеля церкви. В особистому профілі можна персоналізувати додаток, пожертвувати гроші на благодійність та поспілкуватися в онлайн-чаті зі священником.

Фото: Скріншот
Фото: Скріншот

Анонсували поясу додатку ще у 2020 році, однак запустили його тільки зараз. Додаток працює на операційних системах Android та iOS.

Деякі з вірян вже завантажили новий додаток та відзначили, що за допомогою нього церква стає більш сучасною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Завантажила, дякую", "Вітаю! Ще ближче до вірян!", "Вау! Як круто", "Сучасна Церква з сучасними людьми в ній! І креативним PR-ником", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що священик пояснив, скільки разів можна вінчатися в церкві: "Кохання настає не одразу". Священик назвав число допустимих вінчань

Раніше Знай писав, ікони Богородиці Калузької та іменини Романа: кому варто сходити до храму 15 вересня. За що 15 вересня вшановують ікону Богородиці Калузької

Також Знай повідомляв, 14 вересня церковний Новий рік: формуємо майбутнє-священик ПЦУ розповів, як правильно зустріти свято.